Contact
B7B Coating Techniek Nederlands B&B Coating Techniek B7B Coating Techniek English

Enkele referenties
Kooistra
Rhenania
 
Jungheinrich
 
Vanderlande Industries
 
Eaton
 
 
Kriek
 
Kersten-Brummen
 
 
Zuidberg Techniek
 
Hebo Maritiem
 
 

B&B Coating Techniek bv, hét bureau voor industriŽel coating advies

bij poedercoaten, natlakken en staalconservering.

Wij adviseren u bij al uw vragen op het gebied van coating (poedercoating Ťn natlak), voorbehandeling, reiniging, vergunningen, subsidies, opleidingen, kortom alles wat met de finishing van uw producten te maken heeft.  


Advies industriele lakkerijen. Voorbeelden

 
 
Wij adviseren en helpen actief bij het oplossen van problemen, optimaliseren en uitbreiden van het productieproces en bij de invoering van nieuwe coatingtechnieken en poedercoat en lakinstallaties in uw bedrijf. Voor een overzicht van door ons uitgevoerde projecten klik hier >>
Na de start eind 1992, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een internationaal werkend bureau waarbinnen alle benodigde disciplines aanwezig zijn.

Wij werken totaal onafhankelijk van welke leverancier dan ook. Daardoor kunnen wij u altijd voorzien van een volledig objectief advies. Advies op maat, gebaseerd op uw specifieke situatie en toekomstplannen.

Als u op de een of andere manier te maken heeft met oppervlaktebehandeling en behoefte heeft aan ondersteuning door specialisten met specifieke vakkennis, ervaring en knowhow, doet u dan een beroep op ons.