Probleemoplossing

Naast advisering bij optimalisatie en aanschaf van installaties, het verzorgen van vergunningen en atex-explosieveiligheidsdocumenten kunt u ons inschakelen bij het oplossen van problemen en bij het beantwoorden van allerlei vragen op het gebied van de industriële oppervlaktebehandeling.

Dit kunnen vragen / problemen zijn met betrekking tot een coatinginstallatie maar ook problemen bij het praktijkgebruik van gecoate producten, waarbij een on-site inspectie en kwaliteitskeuringen noodzakelijk zijn om tot een goede probleembepaling en juiste oplossingsvoorstellen te kunnen komen.

In arbitrage-zaken is B&B Coating Techniek uw onafhankelijke deskundige die oorzaken, gevolgen en mogelijke oplossingen voorleggen kan, gebaseerd op een gedegen expertise en ervaring.

Enkele voorbeelden:

De kwaliteit van het gecoate product voldoet niet aan de eis die de opdrachtgever er aan stelt.
Waar ligt de oorzaak? Bij de voorbehandeling? Bij de toegepaste lak? Bij de installatie?

De opgeleverde coatinginstallatie voldoet niet aan de verwachtingen van de opdrachtgever.
Wie heeft er gelijk? Op welke wijze zijn welke processen eventueel aan te passen?

Een balkonhek begint na 3 jaar te roesten.
Is dit normaal? Waar ligt de oorzaak en hoe kan het opgelost worden?

Ook in dit soort gevallen kunnen wij u onafhankelijke expertise leveren, een arbitrage uitvoeren, een technische beoordeling uitvoeren, etc.

Heeft u een dergelijk probleem? Meldt het ons en wij nemen contact met u op.

Wij adviseren u bij al uw vragen op het gebied van coating (poedercoating èn natlak), voorbehandeling, reiniging, vergunningen, subsidies, opleidingen, kortom alles wat met de finishing van uw producten te maken heeft. 

Klik hier voor advies

B&B Coating Techniek bv

Bezoekadres:
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo
+31 534357707