Vakkundig advies en ondersteuning bij natlakken

Zoekt u naar objectief advies en ondersteuning op het gebied van het natlakken binnen uw bedrijf? Dan bent u bij B&B Coating Techniek het bureau voor coatingadvies aan het juiste adres! Wij beschikken over een zeer ruime ervaring op dit gebied en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naast het ontwerpen van nieuwe lakinstallaties helpen we u ook bij de leveranciersselectie en verdere aankoopbegeleiding. Ook voeren we het projektmanagement bij de bouw, montage en ingebruikname van de nieuwe lakkerij voor u uit. .

Wilt u uw bedrijfsprocessen en lakinstallaties optimaliseren om het maximale rendement te bereiken?  Dan heeft u met B&B Coating Techniek de ideale partner. Profiteer van onze jarenlange ervaring en know-how.

Bij problemen met de lakkerij zoeken we altijd naar de voor u meest gunstige oplossingen. Of het nu problemen zijn die een gevolg zijn van bijvoorbeeld veranderingen in de lakken, of nieuwe kwaliteitieisen van uw afnemer of...., B&B Coating Techniek gaat geen uitdaging uit de weg!

Als specialisten op het gebied van de industriële lakverwerking verzorgen we ook scholingen voor uw medewerkers. Praktijkgericht, on-site, zodanig dat de mensen zo snel mogelijk optimaal met de installaties weten om te gaan.

Bij B&B Coating Techniek vindt u het optimale advies -  want coatingtechniek is ons vak.

Wij adviseren u bij al uw vragen op het gebied van coating (poedercoating èn natlak), voorbehandeling, reiniging, vergunningen, subsidies, opleidingen, kortom alles wat met de finishing van uw producten te maken heeft. 

Klik hier voor advies

B&B Coating Techniek bv

Bezoekadres:
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo
+31 534357707