Problemen met poedercoaten?

Wij zijn de specialisten voor poedercoatinstallaties!

De poedercoating is een belangrijke stap van het productieproces in uw bedrijf. B&B Coating Techniek, hét adviesbureau voor industriële oppervlaktetechniek staat u met raad en daad terzijde.

Om zich te handhaven moeten produktiebedrijven hun processen zo efficiënt mogelijk hebben ingericht. Enerzijds betekent dit een optimalisatie van alle stappen in het proces, anderzijds zijn daarvoor machines en installaties nodig die precies passen bij de individuele bedrijfssituatie.

Wij zijn voor de (poeder)lak verwerkende industrie een competente partner waar het alle zaken rondom de poedercoatinstallatie betreft. Zij het nieuwbouw, uitbreiding of optimalisatie van bestaande installaties.  Wij zijn volledig onafhankelijk van welke leverancier dan ook waardoor wij 100% objectief en neutraal zijn. Uw succes is ons doel!

Installaties voor het poederlakken zijn vaak complexe systemen. Beginnend bij de voorbehandeling (reinigen, ontvetten, het aanbrengen van corrosieremmende lagen e.d.) via droging tot aan het eigenlijke coaten met aansluitend uitharden van de poedercoating moeten diverse stappen doorlopen worden. Onze adviseurs zijn uitstekend op de hoogte met alle in's-en-out's van dit soort complexe installaties en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de industriële oppervlaktebehandeling.

Of u nu investeert in -delen van- een nieuwe installatie, of dat u een bestaande installatie wilt verbeteren, of u een coatingtechnisch probleem heeft, moet voldoen aan nieuwe voorschriften en eisen of dat uw medewerkers geschoold moeten worden: onze know-how is uw voordeel!

Wij adviseren u bij al uw vragen op het gebied van coating (poedercoating èn natlak), voorbehandeling, reiniging, vergunningen, subsidies, opleidingen, kortom alles wat met de finishing van uw producten te maken heeft. 

Klik hier voor advies

B&B Coating Techniek bv

Bezoekadres:
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo
+31 534357707