Adviesbureau industriële oppervlaktebehandeling

B&B Coating Techniek - Uw adviesbureau voor industriële oppervlaktebehandeling

B&B Coating Techniek is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor industriële oppervlaktebehandeling, gespecialiseerd op het gebied van voorbehandeling, reiniging en coating van metalen, hout en kunststoffen.

Praktisch advies bij poedercoaten, natlakken of metaalconservering

Wij adviseren en helpen actief bij het oplossen van problemen, optimaliseren en uitbreiden van het productieproces en bij de invoering van nieuwe technieken en installaties in uw bedrijf.
Na de start eind 1992, zijn wij uitgegroeid tot een internationaal werkend bureau waarbinnen alle benodigde disciplines aanwezig zijn.

Wij werken totaal onafhankelijk van welke leverancier dan ook. Daardoor bent u altijd verzekerd van een volledig objectief advies. Advies op maat, gebaseerd op uw specifieke situatie en toekomstplannen.

Oplossingsgericht en effectief

Bij de optimalisatie of vernieuwing van uw lakkerij zijn onze adviseurs persoonlijk betrokken met Uw projekt en werken oplossingsgericht. Deze handelswijze samen met een snelle en effectieve communicatie garandeert de beste resultaten.

Van "second opinion" tot volledig Projektmanagement

Als u op de een of andere manier te maken heeft met oppervlaktebehandeling en behoefte heeft aan ondersteuning door specialisten met specifieke vakkennis, ervaring en know-how, doet u dan een beroep op ons.

Ondersteuning nodig? Doe hier de ondersteunings-check.

U kunt ons inschakelen voor praktische knowhow en ondersteuning bij:

Haalbaarheidsonderzoeken Atex-documenten
Projectmanagement Arbitrage
Probleemoplossing Vergunningen
Training en scholing Kwaliteitscontroles en -testen

Wij adviseren u bij al uw vragen op het gebied van coating (poedercoating èn natlak), voorbehandeling, reiniging, vergunningen, subsidies, opleidingen, kortom alles wat met de finishing van uw producten te maken heeft. 

Klik hier voor advies

B&B Coating Techniek bv

Bezoekadres:
Demmersweg 9-13
7556 BN Hengelo
+31 534357707